2012-09-02 16:55:04
Φωτογραφία για ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολυμπιακός και Νόρα Δράκου δεν έπαψαν ποτέ να έχουν φιλικές σχέσεις, παρόλο που η κολυμβήτρια προτίμησε να παραμείνει στον ΝΟ Πατρών. Οι ιθύνοντες της ομάδας κολύμβησης του Ολυμπιακού εξέφρασαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", το ενδιαφέρον τους για το πώς πηγαίνει η προετοιμασία της Πατρινής μέσα στη χρονιά αρκετές φορές, ενώ της έδωσαν και συγχαρητήρια για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στο πλαίσιο αυτών των φιλικών σχέσεων, και ειδικά της 20χρονης σπρίντερ με τον Σπύρο Μπιτσάκη, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κολύμβησης έκανε επαφή με την Πατρινή, για το αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η Δράκου του απάντησε ότι θα μιλήσουν μόλις τελειώσει τις διακοπές της.

Στον Ολυμπιακό κάνουν φιλολογικές επαφές και ραντεβού με κολυμβητές, οι οποίοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, ενώ εκφράζουν τον θαυμασμό τους και για την ομοιογένεια της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του τμήματος μπορούν, φυσικά, να κάνουν μόνο φιλολογικές επαφές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, διότι πρέπει να αναμένουν από τη διοίκηση το ύψος του ποσού που γίνεται να διατεθεί για τη μεταγραφική περίοδο του Οκτώβρη, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, όλοι οι αθλητές που ενδιαφέρονται, αλλά και ενδιαφέρουν, τους ερυθρόλευκους έχουν λογικότατες απαιτήσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με ψυχή για την νίκη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Με ψυχή για την νίκη"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ