2012-09-03 07:31:51
Φωτογραφία για Σήμερα ξεκινά η δίκη των συλληφθέντων για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, Παραμένει, αν και περιορισμένος, ο κίνδυνος της αποφυλάκισης
Σήμερα ξεκινά η δίκη των 4 κατηγορούμενων κακοποιών για την άγρια δολοφονία των ηρωικών αστυνομικών της ΔΙΑΣ Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι εκτέλεστηκαν εν ψυχρώ με καλάσινκοφ πέρσι την πρώτη Μαρτίου. Η "εξαφάνιση" των... Πώλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη που ακολούθησε ως απότοκο γεγονός την απελευθέρωσης τους μετά τη λήξη του 18μηνου έκανε τα αρμόδια δικαστικά συμβούλια να προσδιόρισουν κατά ... προτεραιότητα (!!!) στην αρχή της νέας δικαστικής σεζόν τη δίκη των συλληφθέντων για το μακελειό των αστυνομικών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του bloko.gr η δίκη θα ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου, όμως και πάλι, εάν υπάρξουν αναβολές ή διαδικαστικού χαρακτήρα χρονοκαθυστερήσεις εκφράζεται ο φόβος ότι μπορεί να παρέλθει το δεκαοχτάμηνο.

Η σύλληψη των 4 από τους 5 αδυσώπητους κακοποιούς έγινε στις 6 Μαΐου 2011, με αποτέλεσμα μέσα σε δύο μήνες να πρέπει να έχει διατυπωθεί η ετυμηγορία, καθώς το 18μηνό της προφυλάκισης λήγει στις 6 Νοεμβρίου οπότε και θα πρέπει οι κατηγορούμενο να ... αφεθούν ελεύθεροι!!!

Πηγές πάντως από την ηγεσία της Αστυνομίας, σπεύδουν να καθησυχάσουν ότι στο δίμηνο αυτό, η δίκλη θα ολοκληρωθεί.

Πηγή: bloko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ