2012-09-03 07:36:03
Φωτογραφία για Seal: Η Heidi Klum με απατούσε με το σωματόφυλακά της!
Μπορεί να μην έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός από τότε που το μοντέλο και... παρουσιάστρια Heidi Klum και ο τραγουδιστής σύζυγος της Seal ανακοινωσαν πως παίρνουν διαζύγιο αλλά η διάσημη ξανθιά μοιάζει να έχει προχωρήσει.

Η γερμανικής καταγωγής καλλονή πρόσφατα πήγε για μπάνιο παρέα με τον καλό της που δεν είναι άλλος από τον προσωπικό της σωματοφύλακα. Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρω του κόσμου και φυσικά έφτασαν και στα χέρια του πρώην συζύγου Seal. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο TMZ ζητήθηκε να σχολιάσει πως νιώθει που η πρώην σύζυγος του μοιάζει να έχει προχωρήσει στη ζωή της. Εκείνος μη διστάζοντας είπε πως είναι φυσική εξέλιξη όταν ένα ζευγάρι χωρίζει να προχωράει ο καθένας στη ζωή του αλλά τώρα πλέον είναι ξακάθαρο σε όλους ποιός ήταν ο λόγος του χωρισμού τους.

Ο λόγος φυσικά είναι ο σωματοφύλακας που όπως υποστηρίζει ο πρώην σύζυγος είχε σχέση με τη γυναίκα του πολύ πριν χωρίσουν οι δυό τους. Η Heidi Klum το διαψεύδει λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ενώ φίλοι της λένε πως ο Seal κάνει τέτοιου είδους κατηγορίες γιατί δεν θέλει να δει τα αληθινά αίτια αφού είναι σαν να κοιτάει τον εαυτο του στον καθρέφτη.
tuned
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
e-Επιλογές της 02/09/2012
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
e-Επιλογές της 02/09/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ