2012-09-03 08:53:04
Φωτογραφία για Καταδίωξη για τσιγγάνους παραχαράκτες
«Φούλαραν» την πολυτελή μαύρη BMW τους, πλήρωσαν και έφυγαν βιαστικά οι τέσσερις τσιγγάνοι που πήγαν για βενζίνη σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δαύλεια Βοιωτίας. Γρήγορα, όμως, ο υπάλληλος διαπίστωσε ότι τα χαρτονομίσματα των 20 και των 50 ευρώ που του έδωσαν ήταν… πλαστά!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στην ευρύτερη περιοχή στήθηκαν μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών. Το αυτοκίνητό τους εθεάθη λίγη ώρα αργότερα στην Αλίαρτο, αλλά δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη που τελείωσε στην περιοχή των Θηβών, όταν η BMW ακινητοποιήθηκε.

Οι τέσσερις νεαροί επιβάτες συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκαν και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα, καθώς επίσης και μικροποσότητα ινδικής κάνναβης. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λιβαδειάς για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν έχουν κρυμμένα και άλλα «μαϊμού» ευρώ και αν είχαν εξαπατήσει και άλλους επιχειρηματίες της περιοχής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ