2012-09-03 10:37:27
Φωτογραφία για Πρόσω ολοταχώς για συνένωση ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ
Η έναρξη του έργου συγχώνευσης των εταιρειών ΔΕΛΤΑ – ΜΕΒΓΑΛ με στόχο την έγκαιρη ολοκλήρωσή του προκειμένου να επιτευχθούν οι εκτιμώμενες συνέργιες, η επένδυση σε brand equity και η διείσδυση σε καινούργιες κατηγορίες προϊόντων... αποτελεί του βασικούς άξονες στους οποίους πρόκειται να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα το τρέχον δεύτερο εξάμηνο της χρήσης.

Αυτό αναφέρεται μεταξύ των άλλων στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση της Marfin Investment Group (MIG) για τον τον κλάδο των γαλακτοκομικών.

Σε ότι αφορά στο κομμάτι της εστίασης και συγκεκριμένα για τις GOODY’S – EVEREST, οι προσπάθειες για το β’ εξάμηνο του έτους θα επικεντρωθούν στη βελτίωση της παραγωγικότητας, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την επίτευξη συνεργειών μέσα από τον εντοπισμό πρόσθετων ευκαιριών αποτελεσματικής αναδιοργάνωσης, κυρίως στο διοικητικό και τον παραγωγικό τομέα.

Κύριοι στόχοι του Ομίλου είναι η εστίαση σε αύξηση πελατειακής βάσης μέσω εμπορικών πολιτικών προώθησης πωλήσεων, προσαρμοσμένων σε χαμηλότερο διαθέσιμο εισόδημα καταναλωτή και μέσω ανάπτυξης καινοτομιών (υπηρεσίες & προϊόντα), η μείωση βάσης λειτουργικού κόστους σε όλα τα επίπεδα, μέσω διαρθρωτικών αλλαγών και εκμετάλλευσης συνεργιών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ