2012-09-03 12:27:31
Φωτογραφία για Γιάννης Μιχελογιαννάκης (ΔΗΜΑΡ) / Κύριε πρωθυπουργέ, μην πάρετε αυτά τα μέτρα...!!!
Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Ηράκλειο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ζητώντας από τον Αντώνη Σαμαρά να μη λάβει τα επικείμενα μέτρα.

Στην επιστολή του ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής :

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Στην πρωτοφανή κρίση του τόπου μας, τα τρία κόμματα ευθύνης έχουν υποχρέωση πέρα από το να πετύχουν στην σωτηρία του τόπου, να πετύχουν το συνεργατικό πνεύμα καθώς και να αναβαθμίσουν τη σχέση πολιτικού-πολίτη, που τόσο έχει τρωθεί στις μέρες μας.

Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος , σε όλες του τις εκφάνσεις , προϋποθέτει ισχυρή Βουλή και ισχυρή Βουλή σημαίνει βουλευτή που να υποστηρίζει τα πιστεύω του και να εκπροσωπεί την περιφέρεια του.

Η δήλωση του Φώτη Κουβέλη, που για άλλη μια φορά πέρα από τις προτάσεις του τομές στο πολιτικό σύστημα, τις προτάσεις του για δίκαια οικονομικά μέτρα και τα εθνικού χαρακτήρα ισοδύναμα, ότι το κόμμα του δε δε θα προβεί σε κυρώσεις, αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση του σεβασμού της διαφορετικότητας.


Σεβασμό κύριε Πρωθυπουργέ, που δε θα αξιοποιηθεί και μάλιστα κατακρεουργηθεί αν προβείτε στην τοποθέτηση των μέτρων, είτε μέσα στον προϋπολογισμό, είτε σε ένα άρθρο, οπότε για άλλη μια φορά αναγκάσετε το βουλευτή να ξεπεράσει τις ίδιες πληγωμένες ηθικές αντοχές του.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας καλώ και σας παρακαλώ, να αξιοποιήσετε τη δήλωση του Φώτη Κουβέλη για τη σωτηρία του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης  Δ.Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ν. Ηρακλείου ΔΗΜ.ΑΡ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ