2012-09-04 01:18:38
Φωτογραφία για Ο ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΣΕ... ΑΚΤΙΝΕΣ!
Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Nicematin», εφημερίδα με έδρα τη Νίκαια, Βανσάντ Μενικανί, περνά τον 27χρονο Ντρίσα Ντιακατέ, από... «ακτίνες».

Το "katimagiko.gr", παρουσιάζει τη συγκεκριμένη... "ακτινογραφία" και σας τη μεταφέρουμε αυτούσια:

Παίζει στις θέσεις: Είναι εξαιρετικός ως ο παίκτης μπροστά από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Είναι εξαιρετικός στο ρόλο του, έχει στοιχεία που τον κάνουν ιδανικό για τη θέση του αμυντικού μέσου. Γρήγορος, δυνατός, δίνει πολλές μάχες και στο σύστημα με τρεις στο κέντρο θα βοηθήσει αρκετά τόσο τον παίκτη που είναι δίπλα του όσο και αυτόν που βρίσκεται πιο μπροστά του.

Με την αντοχή του καλύτπει πολλά χιλιόμετρα και πολλά σημεία στο γήπεδο. Στα πλεονεκτήματά του το γεγονός πως μπορεί να παίξει και δεξιά στην άμυνα, είναι πολύ γρήγορος και καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στην Εθνική του εξάλλου κάλυπτε πολλές φορές τη συγκεκριμένη θέση.


Παίκτης με φιλοδοξίες: Έπαιξε για έξι χρόνια στη Νις και φεύγει έχοντας αφήσει εξαιρετικό όνομα. Ξεπέρασε τα 150 ματς, ωστόσο ήθελε και αυτός μια αλλαγή στην καριέρα του. Ήθελε έναν μεγαλύτερο σύλλόγο, είναι σίγουρος για τα προσόντα και ο Ολυμπιακός είναι ο ιδανικός προορισμός του.

Αγωνιστικά χαρακτηριστικά: Δυνατός παίκτης, γρήγορος και πολύ καλός ανασταλτικά. Δεν μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά, όμως ο Ολυμπιακός δεν τον διάλεξε γι αυτό. Ιδανικός για πρέσινγκ, έχει καλή κοντινή πάσα, δεν θα έλεγα όμως ότι είναι το ίδιο καλός και στη μακρινή. Αποφεύγει τα λάθη, είναι έξυπνος και αρκετά εργατικός.

Δεν θα δυσκολευθεί να προσαρμοστεί, η ταχύτητά του τον βοηθά αρκετά, καταπίνει αρκετά χιλιόμετρα. Στα μειονεκτήματα, παρασύρεται από ενδεχόμενη κακή ψυχολογία της ομάδας με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του

Έφυγε γιατί: Ο κύκλος του στην ομάδα πιστεύω πως είχε κλείσε. Ήρθε νέος προπονητής, νέο πρότζεκτ, χαμηλότερο μπάτζετ, αλλά και ο ίδιος είχε περισσότερες φιλοδοξίες. Οι συναντήσεις με τον πρόεδρο δεν έφεραν αποτέλεσμα και έπειτα από έξι χρόνια αποχαιρέτησε την ομάδα.

Το γιατί δεν βρήκε ομάδα αμέσως οφείλεται και στο μεγάλο του συμβόλαιο, καθώς αρκετές ομάδες της Γαλλίας δεν ήθελαν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ή δεν μπορούσαν να καλύψουν το συμβόλαιό του. Φυσικά όταν έληξε η μεταγραφική περίοδος το συμβόλαιό του έπεσε αρκετά και για τον Ολυμπιακό ήταν ιδανική ευκαιρία.

Μοιάζει με: Είναι πολύ καλός παίκτες, ταχύτητα, δύναμη και εργατικότητα τον κάνουν πολύ καλό για τη θέση του αμυντικού χαφ. Θα μπορούσα να πω πως μοιάζει με τον Αλού Ντιαρά, δεν είναι τόσο δυνατός, αλλά φέρνει στα χαρακτηριστικά του Γάλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ