2012-09-04 01:12:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αναφέρει πως Η κοροϊδία έχει όρια! Φτάνει πια!
Οι νέες περικοπές στο ειδικό μισθολόγιο πείνας των Αστυνομικών είναι η ταφόπλακα στην ψυχολογία των μάχιμων Αστυνομικών οι οποίοι... με περίσσιο φιλότιμο και προσωπικές δαπάνες ρίχνονται καθημερινά στην μάχη της εγκληματικότητας.Και να διευκρινίσω όταν εννοώ μάχιμους εννοώ όλους τους συναδέλφους που εργαζονται στο πεζοδρόμιο είτε ως σκοποί είτε ως πληρωματα Αμεσης Δρασης, οχημάτων ΑΤ ,δικυκλιστων και διαφόρων ομάδων όπως ΖΗΤΑ,ΔΙΑΣ ,ΔΕΛΤΑ,ΥΜΕΤ,ΥΑΤ είτε ως Αξιωματικοί Υπηρεσίας και γενικά όσοι εργάζονται σε βάρδιες. Αυτοί οι συναδελφοι καθημερινά θα ενημερωθούνε για την υπηρεσια μονο της επόμενης το απόγευμα μη μπορώντας να ρυθμίσουν τη ζωή τους, θα εργασθούν όλα τα σαββατοκύριακα του μηνα και Σάββατο και Κυριακή ,θα εργασθούνε 5-6-7 νυχτερινά μακρυά από τις οικογένειές τους αμοιβώμενοι επιπλέον με το μαγικό ποσό 2ευρώ/ώρα καθαρά!!! Για γιορτές και αργίες ούτε λόγος να γίνεται για ανάπαυση
. Και όλα αυτά για να αμοιφθούνε λίγο περισσότερο από το βασικό μισθό (του ανιδείκευτου εργατη….). Με αυτά τα ελάχιστα χρήματα αγοράζουνε τον προσωπικό τους οπλισμό , αλεξισφαιρο , στολές. Για υπηρεσιακή μέριμνα δεν το συζητάμε….Σε πάρα πολλές περιπτώσεις φροντίζουνε ακόμη και για τα σέρβις των περιπολικών και των δικλυκλων!!! Οι τελευταίες περικοπές που σχεδιάζει ο κύριος Πρωθυπουργός και το παρεάκι του κάνουνε αυτούς τους σκληρά εργαζόμενους δημόσιους λειτουργούς να αναρωτιούνται: για ποιο λόγο να ριψικινδυνέψω τη ζωή μου απέναντι στο σκληρό έγκλημα, όταν δεν μπορώ να επιβιώσω. Όταν δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου; Γουστάρουμε αυτό που κάνουμε αλλά δεν θα ανεχθούμε να είμαστε μονίμως τα εύκολα θύματα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να κρατήσει τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμέυσεις. ..

Λοιπόν συνάδελφοι δυναμικό παρών στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρίας μας την Πέμπτη 6/9/2012 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 17:30!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ