2012-09-04 11:18:09
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ!
Μεταγραφές τέλος για τον Ολυμπιακό και πλέον ήρθε η ώρα η ερυθρόλευκη διοίκηση να ασχοληθεί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που έχει προγραμματίσει. Στη σχετική λίστα ανήκουν τα ονόματα των Βασίλη Τοροσίδη, Ράφικ Τζεμπούρ, Χοσέ Χολέμπας, Νταβίντ Φουστέρ, Τζαμέλ Αμπντούν και Γιάννη Μανιάτη.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι σύντομα θα υπάρξουν συζητήσεις με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ώστε να παραμείνουν και άλλα χρόνια στην ομάδα.

Το πλάνο της διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους παίκτες, αφού είναι χρήσιμοι για την ομάδα και βασικά στελέχη, τα οποία έχουν προσφέρει πολλά όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρουσιάζεται αποφασισμένος να τελειώσουν σύντομα οι συγκεκριμένες υποθέσεις, προκειμένου και οι παίκτες να είναι προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Οι Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιμπούρ και Μανιάτης έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, όμως οι σχετικές συζητήσεις μπορούν να γίνουν με τους εκπροσώπους τους, ενώ κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με τους Φουστέρ, Αμπντούν που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάλμα, Δήμαρχε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάλμα, Δήμαρχε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ