2012-09-04 11:14:29
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (4/9) ΤΟ ΠΡΩΙ
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους, γυμνάστηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Με πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις υποχρεώσεις τους την Τρίτη. Όσοι δεν έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, γυμνάστηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρεντη, στις 8:30.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα, ή για όλο τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή, ακολούθησαν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάνοντας αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο και δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του. Έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάπτυξη του παιχνιδιού και τελειώματα των φάσεων.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ήταν στο γυμναστήριο έπαιξαν και δίτερμα, χωρισμένοι σε «κόκκινους» και «μπλε», με νικητές τους πρώτους, στη σειρά των δίλεπτων παιχνιδιών. Το «διπλό» διεξήχθη σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και στόχος ήταν το γρήγορο παιχνίδι και τα γρήγορα σουτ.


Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού έκανε και το τελευταίο χρονικά απόκτημα του συλλόγου μας, ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ είχε την ευκαιρία να «συστηθεί» και με τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο Ρέντη.

Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Πάμπλο Κοντρέρας, προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση. Κάτι που υπολογίζεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Η επόμενη προπόνηση των «νταμπλούχων» Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης, στις 8:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ