2012-03-18 20:50:04
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Ορκος τίτλου στο ΟΑΚΑ
Τελευταίες ώρες προετοιμασίας στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για το αποτέλεσμα που θα φέρει τους ερυθρόλευκους αγκαλιά με τον 39ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία τους.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει τα μηνύματα από τον κόσμο τους που θέλει όσο τίποτε άλλο μια νίκη στο ΟΑΚΑ, η οποία θα αποτελέσει ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες έχει ο αιώνιος αντίπαλος, αλλά και θα αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο για τον άδοξο ευρωπαϊκό αποκλεισμό με την ήττα σοκ από τη Μέταλιστ και τον επώδυνο τρόπο που συντελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει καταλήξει στα πλάνα του για την ενδεκάδα, αλλά θα την αποκαλύψει στο γήπεδο. Σίγουροι είναι ο Μέγιερι στα δοκάρια, ο Μοδέστο αντί του Τοροσίδη δεξιά, ο Μαρκάνο αριστερά, οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ορμπάιθ θα είναι αμυντικός χαφ, ο Μακούν θα ξεκινήσει είτε δίπλα του είτε πιο μπροστά και την τρίτη θέση στα χαφ διεκδικούν ο Φουστέρ με τον Μανιάτη. Ο Ιμπαγάσα θα είναι λογικά στον πάγκο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Μιραλάς θα παίξει στην κορυφή, με Αμπντούν, Χολέμπας και Καζίμ να «παίζουν» για τις θέσεις των ακραίων και με τον Τζεμπούρ πιθανότατα στον πάγκο, όπως από χτες το βράδυ είχαμε προβλέψει.


Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού είναι πολλές και γι΄αυτό δεν μπορεί να δοθεί με σιγουριά η τελική απόφασή του. Το σίγουρο είναι ότι θα επιλέξει τους παίκτες που είναι 100% έτοιμοι για να δώσουν τα πάντα για τη νίκη σ΄αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει και περιμένει απόλυτη προστασία των μελών της αποστολής του, από την ώρα που θα πλησιάσουν μέχρι την ώρα που θα αποχωρήσουν από το γήπεδο. Και περιμένει την κατάλληλη αντιμετώπιση οποιασδήποτε βίαιης πρόθεσης, τόσο από την Αστυνομία όσο και από τον επίσημο Παναθηναϊκό.

Οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι στο Ρέντη κατά την αναχώρηση της αποστολής και θα συνοδεύσουν το πούλμαν μέχρι το σημείο που θα τους επιτρέψουν οι αρχές. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ