2012-09-07 00:48:46
Φωτογραφία για « Παίζει ο μάνατζερ του Lewis... Ο Schumi μένει και το 2013!»
Σε σημερινό της (6/9) δημοσίευμα η ισπανική εφημερίδα MARCA αποκαλύπτει ότι o Michael Schumacher θα συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα της Mercedes AMG Petronas και παράλληλα αναλύει την υπόθεση Ηamilton και τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα.

Συγκεκριμένα, επικαλούμενη πηγές της από τη Γερμανία, η κορυφαία ισπανική αθλητική εφημερίδα αναφέρει πως ο 43χρονος 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει αποφασίσει να συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν στη Formula 1 με την ομάδα της Mercedes πριν αποσυρθεί οριστικά από το σπορ. 

«Η ιστορία του Lewis Hamilton και οι ατελείωτες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, είναι παιχνίδι στρατηγικής από τον μάνατζερ του, Simon Fuler, ο οποίος είναι μάνατζερ του David Beckham και της συζύγου του. Σε μια αγορά που δεν κινείται και με έναν πιλότο που δεν έχει επιλογές να πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα, οι εκπρόσωποί του παίζουν ό,τι χαρτί έχουν στο χέρι τους προκειμένου να του εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Μόνο που η McLaren έχει το πάνω χέρι και το γνωρίζουν καλά αυτό. Λέγεται μάλιστα πως του προτείνει λιγότερα χρήματα από αυτά που κερδίζει σήμερα, κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως», γράφει χαρακτηριστικά ο Ισπανός δημοσιογράφος Jose Maria Rubio.

Βy: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ