2012-09-07 14:06:07
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΓΙΑΤΙΝΓΚ
Μπορεί η φουνταριστή Σουν Γιατίνγκ να δηλώνει άγνοια σε όσους τη ρωτούν για την προοπτική του Ολυμπιακού, ωστόσο στις επαφές της με τους ερυθρόλευκους άλλη είναι η στάση της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του "gavros.gr".

Η 24χρονη πολίστρια, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας πόλο Γυναικών, είναι απολύτως ενήμερη για το ενδιαφέρον και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν... «θέλει σαν τρελή να έρθει στον Ολυμπιακό».

Ως γνωστόν το μεγάλο κώλυμα έχει να κάνει με την κινεζική ομοσπονδία, η οποία θέλει να την κρατήσει και τον Νοέμβριο για τους Ασιατικούς Αγώνες και ακόμα δεν έχει ενημερώσει την ομάδα αν θα την αφήσει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με το σκουφάκι του οποίου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2010.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν νεότερα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα για τη «Σοφία», παρότι προετοιμάζουν και το εναλλακτικό πλάνο τους. Δεδομένο, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται ότι θα αποκτηθεί ξένη φουνταριστή.

Εξάλλου, ήδη έχουν εγκαταλειφθεί οριστικά οι περιπτώσεις των Ιόλης και Αλκηστης Μπενέκου, οι οποίες τελικά θα παραμείνουν στο δυναμικό του Τρίτωνα Αμαρουσίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ