2012-09-08 06:24:08
Φωτογραφία για Σαββίδης: Να χτυπήσουμε Ολυμπιακό και ΠΑΟ
Αποφασισμένος για να ισχυροποιήσει τον ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική (όπως επισημαίνει στους στενούς του συνεργάτες) είναι ο... νέος μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια στην Θεσσαλονίκη, απο τις δηλώσεις του όμως την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ καθώς και απο τα όσα είπε τη προηγούμενη Τετάρτη στους διοικητικούς εκπροσώπους της ομάδας, είναι ξεκάθαρο πως βλέπει πολύ ψηλά.

Ο Σαββίδης εκτός απο τα 12 εκατομμύρια ευρώ που διέθεσε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και με αυτή την κίνηση έγινε το αφεντικό της ομάδας με ποσοστό 58% των μετοχών, ειναι διατεθειμένος να βάλει άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη Ανοιξη για να εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ. Προθεσή του είναι την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό.

Μάλιστα στα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ αλλά και στους στενούς του συνεργάτες έχει εκμυστηρευτεί τις επιθυμίες του: "Θέλω να δημιουργήσουμε μία ομάδα ισχυρή που θα κατακτά πρωταθλήματα. Δεν συμβιβάζομαι με ένα τίτλο. Για να το καταφέρουμε πρέπει να χτυπήσουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό. Για να το πετύχουμε όμως, πρέπει να δυναμώσουμε". Ο Σαββίδης ζητησε απο όλους που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ να ειναι σε διαρκή εγρήγορση για να υπάρξουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ