2012-09-11 15:36:51
Φωτογραφία για Aρνητικά σχόλια για την συναυλία μνήμης για τον Μητροπάνο!
Πλήθος τα αρνητικά σχόλια που έγιναν από τους πολίτες

, σχετικά με την χθεσινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εις μνήμην του Δημήτρη Μητροπάνου! Τα σχόλια αφορούν κυρίως την οργανωτικούς φορείς της εκδήλωσης, όσο και τους ίδιους τους μουσικούς/τραγουδιστές που συμμετείχαν.

Αρχικά, πολίτες που έφθασαν χθες από τους πρώτους στο Καυταντζόγλειο Στάδιο για την συναυλία, αναγκάστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην είσοδο να αφήσουν έξω ό,τι φαγώσιμο είχαν αγοράσει, ενώ τους επέτρεψαν να έχουν μαζί τους μόνο ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό, χωρίς όμως το καπάκι! Αυτά, βέβαια, δεν ίσχυσαν για το πλήθος που ήρθε αργότερα, με αποτέλεσμα οι πρώτοι να παραπονεθούν έντονα για τη διάκριση που τους έγινε.

Παράλληλα, πολίτες δηλώνουν πως οι μουσικοί της συναυλίας "ξέθαψαν" ουσιαστικά κάθε παλιό και άγνωστο κομμάτι του Δημήτρη Μητροπάνου, με αποτέλεσμα η πρώτη ώρα της συναυλίας να είναι, όπως είπαν, σκέτος "θάνατος"! Επιπλέον, ο Μανώλης Μητσιάς ξεχνούσε τους στίχους των κομματιών και, ενώ έπαιζε η εισαγωγή από το "Καλοκαίρια και χειμώνες", εκείνος έλεγε άλλο τραγούδι! Αρνητική εντύπωση αποκόμισε και η στάση του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος, όταν ζήτησε από το κοινό να χειροκροτήσουν τους μουσικούς και δεν είχε την αναμενόμενη ένταση, είπε συγκεκριμένα: "Ρε παπάρια! Τι είναι αυτό;"

Τέλος, τις καλύτερες κριτικές έλαβαν οι ερμηνευτές Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Κότσιρας και Δημήτρης Μπάσης
. Συνεπώς, παρά το γεμάτο σχεδόν στάδιο, δεν ξέρουμε εάν η συναυλία αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ατόφια επιτυχία"...   

http://tvnea.blogspot.gr/
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ