2012-09-12 21:11:08
Φωτογραφία για Βουλγαράκης σε Καρχιμάκη: Δε τρως κουλούκι φλέμωνα!
«Ταραχές» ακόμη και όταν απουσιάζει στις ΗΠΑ προκαλεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όπως μεταξύ του Γιώργου Βουλγαράκη και του Μιχάλη Καρχιμάκη, οι οποίοι «καβγάδισαν» για τα καλά στα social media, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου για τον πρώην πρωθυπουργό. «Αυτό τώρα, οτι ο ΓΑΠ είναι καθηγητής και υπότροφος στο Harvard...πρώτη φορά το ακούω! Δηλαδή, πληρώνει κάποιος άλλος,για να διδάσκει αυτός;» διερωτήθηκε ο Γ. Βουλγαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. ..

Ο Μ. Καρχιμάκης, που του «την φύλαγε» προφανώς, αναφέρθηκε με τη σειρά του στο facebook στο γεγονός ότι ο Γ. Βουλγαράκης διδάσκει σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. « Ο Βουλγαράκης όπως μαθαίνω αν αληθεύει διδάσκει χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Φαίνεται ότι ο επονομαζόμενος οφσορίστας βάλθηκε να μάθει τους φοιτητές πως στήνονται οι offshore εταιρείες. Άλλωστε έχει το know-how και κάνει εξαγωγή τεχνογνωσίας» 'εγραψε.

Ο Βουλγαράκης πάντως του απάντησε με κρητική παροιμία, λόγω κοινής καταγωγής. Έγραψε στο twiiter: «Προς M.Καρχιμάκη ενταύθα: “"Δε τρως κουλούκι φλέμωνα, γαυγίζεις δε γαυγίζεις". Άντε να μαζέψεις καμιά ελιά γιατί αλλιώς σε βλέπω για το ψυχολόγο».
Star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ