2012-09-13 23:36:43
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΣΤΟ Ο... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΙΝΟ!
Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπω ήδη σας έχουμε ενημερώσει, για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο συνεργασίας από τον Γενάρη και μετά.

Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι μεταγραφών του Ολυμπιακού έχουν ζητήσει πληροφορίες από διάφορους που τυχαίνει να γνωρίζουν για τον Πίνο και ανάμεσα σε αυτούς έχουν ζητήσει πληροφορίες και από έναν... δικό τους άνθρωπο. Τον Φρανσουά Μοντέστο!

Ο Κολομβιανός και ο Κορσικανός ήταν συμπαίκτες στη Μονακό. Ο Πίνο πήγε στο πριγκιπάτο το 2007 και έφυγε το 2010. Επαιξε για τρία χρόνια στη Μονακό με μια μικρή παρένθεση στη Σαρλερουά. Ο Μοντέστο γνωρίζει και τα υπέρ και τα κατά του. Ξέρει τα πάντα και έχει ενημερώσει για όλα όσα αφορούν τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα ο Μοντέστο έχει πει τα καλύτερα. Ωστόσο, από το 2010 μέχρι τώρα έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια, επομένως δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι έχει μεσολαβήσει. Πάντως για τον καιρό του Μονακό ξέρει τα πάντα και έχει ενημερώσει για όλα όσους τον έχουν ρωτήσει..

Να σημειωθεί ότι ο Πίνο ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Νασιονάλ, ωστόσο, τελικά χάλασε με την ομάδα της Κολομβίας και έτσι προέκυψε η επαφή με τον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ