2012-09-17 19:47:03
Φωτογραφία για Με τους Δικαστές να απεργούν ξεκίνησε το Δικαστικό έτος για τους δικηγόρους του Βόλου [video]
Με κινητοποιήσεις από την πλευρά των Δικαστών ξεκίνησε σήμερα το νέο δικαστικό έτος με τον καθιερωμένο αγιασμό που έλαβε χώρα στην ισόγεια αίθουσα του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, παρουσία πολλών δικηγόρων του Βόλου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Αναστάσιος Βολιώτης, με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους, να βοηθήσουν, ώστε να στηριχτεί η δικαιοσύνη στα πόδια της, αυτή την περίοδο της κρίσης, καθώς αποτελεί το τελευταίο οχηρό της Δημοκρατίας που πρέπει να πέσει.

Επίσης, ο Α. Βολιώτης, τοποθετήθηκε και σχετικά με τις κινητοποιήσεις των Δικαστών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι Δικαστές πρέπει να αμοίβονται όπως πρέπει, γιατί μόνο έτσι θα είναι αμέριστοι στα καθήκοντα τους, ενώ σημειώσε την ανάγκη να βρεθούν άμεσα όλα εκείνα τα αντισώματα απέναντι στην οικονομική κρίση, ώστε να διασφαλιστούν οι πυλώνες της Δικαιοσύνης.

Να σημειωθεί πως οι συμμετοχή των Δικαστών του Βόλου, σήμερα πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων, ήταν ολική, με το 100% των Δικαστών να πάιρνει μέρος στη σημερινή απεργία, ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές, μόνο 2 εκ των Δικαστών του Βόλου, σκοπεύουν από αύριο, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, να ασκήσουν κανονικά τα καθήκοντα τους, με όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να απεργούν.

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ τι δηλωσε στο e-Volos.gr o προεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Αναστασιος Βολιώτης
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ