2012-09-28 11:34:06
Φωτογραφία για liberte-algerie.com : ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΝ;
Στις 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του αγώνα της Εθνικής Αλγερίας με τη Λιβύη με στόχο τα τελικά του Κόπα Άφρικα 2013 και ακόμα μια ιστοσελίδα που πιέζει τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να καλέσει στην ομάδα τον Τζαμέλ Αμπντούν, είναι η "liberte-algerie.com".

Με τίτλο «Τι θα κάνει τώρα ο Χαλίλχοτζιτς με τον Αμπντούν;», πετάει το... μπαλάκι στον Βόσνιο τεχνικό για τις κλήσεις που αναμένεται να κάνει σε λίγες ημέρες ενόψει της ρεβάνς του 1-0 που κέρδισαν οι Αλγερινοί.

Ο Αμπντούν είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος και από τη στιγμή που οι επιδόσεις του έχουν γίνει γνωστές στην Αλγερία, οι συμπατριώτες του έχουν αρχίσει να... πιέζουν.

«Η έλλειψη ενδιαφέροντος του τεχνικού επιτελείου για τον Τζαμέλ Αμπντούν, μέλος του Ολυμπιακού, έχει αρχίσει να υψώνει αμφιβολίες για τους αληθινούς λόγους μη κλήσης του στην εθνική ομάδα», σημειώνει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, που τον χαρακτηρίζει ως τον καλύτερο πασέρ της περασμένης περιόδου (είχε 7 ασίστ), για να καταλήξει.

«Δεν θα είναι εύκολο να πειστεί το κοινό πως ο Αμπντούν δεν έχει θέση στους πράσινους (σ.σ. παρατσούκλι της εθνικής Αλγερίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ