2012-09-29 14:08:03
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΨΑΞΙΜΟ» ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ
Η εποχή ενδείκνυται και το τμήμα σκάουτινγκ άρχισε να ενεργοποιείται στον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sday.gr".

Με στόχο να γίνει καλύτερη δουλειά και να είναι έτοιμος ο σύλλογος για τον Ιανουάριο αλλά και το προσεχές καλοκαίρι, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έκανε ταξίδι μεσοβδόμαδα για ένα δίπλωμα που ήθελε να πάρει, αλλά και για να δει παίκτη, ίσως στη Γαλλία, όπου είχε αγώνες Λιγκ Καπ, ενώ ταξίδια έχει κάνει και ο Μπαρμπαλιάς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα, λέγεται ότι το ένα έχει γίνει στην Πολωνία.

Από την ΠΑΕ δεν υπήρχε κάποια πληροφόρηση, ωστόσο πηγές του συλλόγου που επικαλείται το δημοσίευμα, επιβεβαίωναν τα ταξίδια των δύο που στελεχώνουν το τμήμα για παίκτες στο εξωτερικό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, διότι εδώ και καιρό υπάρχει μία φημολογία για αλλαγές και για το ενδεχόμενο να ενισχυθεί το σκάουτινγκ της ομάδας.

Τα ταξίδια αναμένεται να συνεχιστούν αυτή την περίοδο που έχουν αποκτήσει έναν καλύτερο ρυθμό τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά τις πρώτες αγωνιστικές, και είναι καλές και οι καιρικές συνθήκες και τα γήπεδα που ευνοούν το σκάουτινγκ παικτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ