2012-09-30 11:30:04
Φωτογραφία για Ενημερώθηκε ο Βιντιάδης
Ο Βιντιάδης ενημερώθηκε δια στόματος Δημητρέλου για τα όσα αποφάσισε και έπραξε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον νεαρό εφοπλιστή να μην διαφωνεί τονίζοντας ότι σέβεται τις αποφάσεις του ΔΣ

Με τον φόβο να χαθούν οι υποψήφιοι επενδυτές από το μέλλον της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι και η μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, τα μέλη του ΔΣ με μπροστάρη τον Ανδρέα Δημητρέλο προχώρησαν στην απόφαση για αποδέσμευση του Βαγγέλη Βλάχου και του τεχνικού τιμ, όπως και του Χρήστου Κωστή.

Το ΔΣ θεώρησε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο αγωνιστικός κατήφορος που έχει φέρει την ΑΕΚ μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με μόλις ένα βαθμό, μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ωστόσο, ο Δημητρέλος έσπευσε να ενημερώσει τον Δημήτρη Βιντιάδη για την απόφαση της διοίκησης για την απόλυση του Βλάχου, όσο και την πρόθεσή της να καταθέσει πρόταση στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο λόγος του τηλεφωνήματος στον Έλληνα εφοπλιστή ήταν ότι αφενός η διοίκηση δεν ήθελε να μάθει ο υποψήφιος επενδυτής τις εξελίξεις από τα ΜΜΕ και αφετέρου ότι επιθυμούσε να διαπιστώσει αν οι συγκεκριμένες αλλαγές «συγκρούονται» με τις σκέψεις που έχουν κάνει οι υποψήφιοι επενδυτές για το αγωνιστικό κομμάτι.


Πάντως, ο 30χρονος επιχειρηματίας φέρεται να τόνισε ότι από την στιγμή που δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ, η τωρινή διοίκηση είναι αρμόδια να πάρει τέτοιες αποφάσεις, σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι αναρμόδιος να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με τις αποφάσεις του ΔΣ.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποδόσφαιρο; Ιδού...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποδόσφαιρο; Ιδού...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ