2012-10-01 06:06:03
Φωτογραφία για Η Χώρα των Κακομοίρηδων Δουλοπάροικων
Αποκαλύψεις επί αποκαλύψεων.

Πριν την εκλογή του Παπανδρέου υπήρχαν μυστικές συσκέψεις με ΔΝΤ. Το παραδέχτηκαν οι πρωταγωνιστές.

Μετά τις εκλογές και την εκλογή ΓΑΠ σκάει το Τ+10, αυξάνεται στατιστικά το έλλειμμα (με μαγείρεμα των δεικτών), αρνούνται να δανειστούν έγκαιρα, διαλύουν τους δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, διασύρουν μία χώρα η οποία έχει τις περισσότερες ώρες εργασίας ανά κάτοικο, το μικρότερο (συνολικό) χρέος της Ευρωζώνης, υπογράφουν συνθήκες που τινάζουν την εθνική ανεξαρτησία στον αέρα μοιράζουν τη δημόσια περιουσία σε ντόπια και διεθνή παράσιτα παράνομα, καταχρηστικά, δόλια και οικονομικά ασύμφορα πουλάνε κρατικές τράπεζες παραχωρούν ουσιαστικά όλη τη δημόσια γη στο Ταμείο Εθνικού Ξεπουλήματος.

Διαλύουν Δημόσιο, Νοσοκομεία, Παιδεία, Συγκοινωνίες, Κοινωνικό Κράτος, Μηχανισμούς Κοινωνικής Συνοχής, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Και εμείς εκεί στο σπίτι και ακόμη χειρότερο από αυτό να πιστεύουμε ότι είμαστε ο πιο διεφθραμένος λαός του κόσμου, όχι οι ελίτ μας αλλά τα 10.000.000 κολλημένοι στις οθόνες των καναλιών των διεφθαρμένων ιδιοκτητών μας.


Να ψηφίζουμε ως λυτρωτές μας τους μαφιόζους της νύκτας και του υποκόσμου

Να φταίει η Ιστορία μας; Να φταίνε τα 2.000 χρόνια υποδούλωσή μας; Να φταίει η ροπή μας να ψάχνουμε να βρούμε σωτήρες έξω από τη χώρα σε Ρώσους, Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς και Σία χωρίς καμία διάθεση να κυβερνήσει αυτή τη χώρα αυτός που πρέπει, δηλαδή ο λαός;

Κάπου εδώ επιβεβαιώνεται πλήρως ο Κορνήλιος Καστοριάδης. Ότι δώσαμε ως λαός ήταν η μεγαλειώδης Αθηναϊκή Δημοκρατία του, αυτό το μοναδικό και μεγαλειώδες ιστορικό γεγονός. Από τότε γείραμε το κεφάλι, γονατίσαμε και γλείφουμε ως γλοιώδη υποκείμενα.

Ο λαός που έδειξε ότι μόνο ο Δήμος όταν Κρατεί (Δημοκρατία) τότε υπάρχει ιστορική μεγαλουργία γίναμε τα ψοφίμια των έξω και έσω κοτζαμπάσηδων. Ανιστόρητοι, αδιάβαστοι, άσχετοι κακομοίρηδες το μόνο που κάνουμε είναι να κοιτάζουμε μοιρολατρικά την Ιστορία να περνάει από μπρος μας, να μας διαφεντεύουν τα πιο γελοία υποκείμενα και το χειρότερο, πολλοί από εμάς να τους χειροκροτούμε αντί να τους φτύνουμε, αντί να τους γκρεμίζουμε αντί να γίνουμε λαός, αντί να γίνουμε χώρα και όχι μαντρί που μας μαντρώνουν οι άθλιοι διεφθαρμένοι και ξεπεσμένοι.

Μόνο μία έκκληση μπορεί να γίνει. Στους γνωστικούς, στους φωτιστές, στου γνωρίζοντες να βγουν μπροστά, να διαφωτίσουν μήπως και στο τέλος αυτοί οι δουλοπάροικοι γίνουν λαός και μάλιστα εκείνος ο λαός του Περικλή.

Μέχρι τότε η μικρή Ισλανδία θα έχει δικαιωματικά τη γλώσσα της από έξω και θα μας την δείχνει υπενθυμίζοντας ότι στη χώρα των παραμυθιών υπάρχουν μόνο τυφλοπόντικες.

spartacusbund.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ