2012-10-05 09:07:02
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ
Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού ξεκίνησε μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του για την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει στους παίκτες του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Έμιρεϊτς ο Πορτογάλος τεχνικός. «Θέλω να ξέρετε πως κάνατε αυτό που έπρεπε και ότι αξίζαμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ανάμεσα στ' άλλα ο Ζαρντίμ.

Ακολούθως τους επισήμανε ότι «δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε ορισμένες ευκαιρίες που μας προέκυψαν για να βάλουμε γκολ. Σταθήκαμε άτυχοι. Έχουμε όμως τέσσερα παιχνίδια ακόμα μπροστά μας για τον όμιλό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν ακόμα αγώνες για να δώσουμε».

Κλείνοντας υπήρχε ψυχολογικό «ντοπάρισμα» των ποδοσφαιριστών από μέρους του: «Δεν απογοητευόμαστε. Δεν το βάζουμε κάτω. Προχωράμε δυνατά και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον όμιλο».

Στην προπόνηση της Πέμπτης πάντως δεν είπε κάτι το ιδιαίτερο ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα μιλήσει ξανά την Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ