2012-10-05 10:25:02
Φωτογραφία για Βενεζουέλα: Mεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για Τσάβες και Καπρίλες - Στην τελική ευθεία πριν τις κάλπες
Στις 7 Oκτωβρη η ημερα των εκλογων για προεδρο στη Bενεζουελα Οι δύο υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές της Βενεζουέλας έχουν απευθύνθηκαν στα τεράστια

πλήθη την τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας πριν από τις εκλογές της Κυριακής.

Ο Πρόεδρος Ούγκο Τσάβες δήλωσε μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του στο Καράκας ότι χρειάζεται μια τρίτη θητεία για την εδραίωση των κοινωνικών μεταρρυθμίσεων.

Ο υποψήφιος της Αντιπολίτευσης Henrique Capriles υπόσχεται να ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη.

Σχεδόν 19 εκατομμύρια κάτοικοι της Βενεζουέλας θα προσέλθουν για να ψηφίσουν.Oι υποστηρικτές του προέδρου Τσάβες, κυρίως ντυμένοι στα κόκκινα, γέμισαν τις κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας, του Καράκας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

"Λόγω των περιστάσεων πρέπει να είμαι σύντομος», είπε, όπως να ξεκίνησε την ομιλία του, κάτω από τη καταρρακτώδη βροχή.Ο κ. Τσάβες, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 1999, τους είπε ότι χρειάζεται άλλη μια θητεία για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανισότητας στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα της Νότιας Αμερικής.


"Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να σώσει τη χώρα και έχουν χτίσει τα θεμέλια για το μέλλον», είπε."Σε έξι χρόνια, θα είναι η πρώτη χώρα στην υγεία και την εκπαίδευση. Μέσα σε 10 χρόνια, δεν θα υπάρχουν περισσότερο άστεγοι στη Βενεζουέλα", τόνισε ο Τσάβες υποσχέθηκε.

Αν κερδίσει την ψηφοφορία και ολοκληρώσει τη θητεία του, θα είναι στην εξουσία για 20 συναπτά έτη.

scottishbetting.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ