2012-10-05 10:30:02
Φωτογραφία για Νέο ΔΣ και ΑΜΚ 18 εκ. ευρώ
Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα η γενική συνέλευση που θα ανοίξει ουσιαστικά την πόρτα σε Βιντιάδη-Χάρις, θα προκύψει νέο ΔΣ και θα γίνει ΑΜΚ ύψους 18 εκ. ευρώ.

Στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα είχαν πάρα πολλές Γενκές Συνελεύσεις, κρίσιμες και με εντάσεις σε μερικές από αυτές. Σήμερα στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη άλλη μία ΓΣ, στην οποία όμως δεν αναμένονται εντάσεις, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αλλά τα όσα λάβουν χώρα είναι προγραμματισμένα και επιπλέον δεν αναμένονται εκπλήξεις.

Θα είναι δηλαδή αρκετά διαφορετική από τις άλλες φορές, ενώ μέσω αυτής αναμένεται να ανοίξει η πόρτα για τους Βιντιάδη και Χάρις, αν τελικά αποφασίσουν να επενδύσουν στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι θα προκύψει νέο ΔΣ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα παραμείνουν τα έξι υπάρχοντα μέλη και θα προστεθούν άλλα δύο ή τρία, ενώ θα προκηρυχτεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους -πιθανότατα- 18 εκ. ευρώ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως σε αυτή την αύξηση θα συμμετάσχουν (είτε σταδιακά, είτε καταβάλλοντας ένα ποσό άνω των 10 εκ. ευρώ) οι υποψήφιοι επενδυτές, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ