2012-10-05 15:10:02
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥ
Με τα περισσότερα ζητήματα, σε ό,τι αφορά την ομάδα της κολύμβησης, να είναι λυμένα, αυτό που βρίσκεται στον αέρα είναι η επιθυμία για επιστροφή της Νόρας Δράκου στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ακόμα και τώρα, μετά τη δεύτερη επαφή που είχε με την Πατρινή κολυμβήτρια ο τιμ μάνατζερ της ομάδας κολύμβησης, Σπύρος Μπιτσάκης, φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστροφή της.

Η Δράκου το συζητάει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά η επωδός της είναι ίδια η περυσινή: το ψάξιμο για χορηγό. Για την ίδια αυτό είναι το ζητούμενο, προκειμένου να μείνει στον ΝΟ Πατρών, αλλιώς είναι πιθανό να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής της ως δανεικής στον Ολυμπιακό, μετά την περίοδο 2010-11.

Η Δράκου έφθασε στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ολοκληρώνοντας εξαιρετικά μία θαυμάσια τριετία. Όσον αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα για την ομάδα κολύμβησης, σύντομα θα γνωστοποιηθούν τόσο ανανεώσεις όσο και προσθήκες, μια και αυτό, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη, συνιστά τη μεταγραφική περίοδο για την κολύμβηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ