2012-10-05 22:34:00
Φωτογραφία για Η ORIGINAL στο ξενοδοχείο!
Τρία πούλμαν με οπαδούς της ΑΕΚ οδεύουν προς το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για να μιλήσουν στους Κιτρινόμαυρους.

Η ΑΕΚ είναι σε οριακό σημείο, το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε τελικό και η ORIGINAL αναλαμβάνει δράση. Τρία πούλμαν από την μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης κατευθύνονται προς το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας με στόχο να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές και σε όποιον άλλο από την ΑΕΚ θα είναι εκεί.

Αυτό που θέλουν να κάνουν σαφές οι οπαδοί της Ένωσης στην ομάδα είναι ότι ο κόσμος είναι δίπλα τους και τους στηρίζει αναγνωρίζοντας το δύσκολο φορτίο που έχουν αναλάβει να κουβαλήσουν φέτος αλλά θέλουν να βλέπουν πλέον πάθος από όλους σε όλο το 90λεπτο και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο!

Προβλήματα υπάρχουν και το ξέρουν όλοι, ευθύνες μεγαλύτερες από ό,τι θα έπρεπε έχουν φορτωθεί σε αυτή την ομάδα και επίσης το ξέρουν όλοι αλλά επειδή μιλάμε για την ΑΕΚ, θα πρέπει άπαντες να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν από εδώ και πέρα!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ