2012-10-06 03:09:56
Φωτογραφία για A.E.K. - ΚΕΡΚΥΡΑ (NS2 - Livestreaming - 17:15)
Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

ΑΕΚ

Τα προβλήματα που διαχρονικά αντιμετωπίζει η ΑΕΚ σε εξωαγωνιστικό επίπεδο έκαναν πολλές φορές (μέχρι πέρυσι) τα παιχνίδια να αντιμετωπίζονται με τη λογική «εδώ ο κόσμος καίγεται». Δυστυχώς για την «Ένωση» όμως -πέραν του σταθερά κλυδωνιζόμενου διοικητικού τομέα- ο κόσμος φέτος… καίγεται και στο γήπεδο. Εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν να έχουν συγκεντρώσει έναν μόλις πόντο και στην πέμπτη μόλις αγωνιστική να παίζουν «τελικό» με την Κέρκυρα.

Χωρίς κανονικό προπονητή λοιπόν (μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου και τις άκαρπες ακόμα προσπάθειες να βρεθεί ο διάδοχός του) η ΑΕΚ πρέπει να πετύχει αυτό που -είτε τύχη, είτε ανικανότητα, είτε και τα δυο μαζί - της στέρησαν στα προηγούμενα ματς: Την πρώτη νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Όχι μόνο για να ανασάνει βαθμολογικά. Αλλά και διότι το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν θα την αφήσει να πάρει ανάσα.


Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν οι υπηρεσιακοί Μανώλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Παπακωστούλης (που θα αναλάβουν να καθοδηγήσουν την ομάδα) θα έχουν τη δυνατότητα να καταρτίσουν μια όσο το δυνατόν πιο ορθολογική ενδεκάδα. Κι αυτό διότι η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής δεν επεφύλαξε κάποιο απρόοπτο και πέραν των «γνωστών» απόντων Κατσικοκέρη (έκανε πάλι ατομικό), Φούντα (είναι διεθνής, αλλά και τιμωρημένος) και Κωνσταντίνου Βλάχου, όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Άπαντες λοιπόν (εκτός του Φέτση και του Βαλεντίνου Βλάχου που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις εξαιτίας του τραυματισμού του) συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ επανέρχεται σε αυτή ο Λαγός, αλλά και ο Κωνσταντόπουλος (που είχε ζητήσει να αποκλειστεί την προηγούμενη φορά για οικογενειακούς λόγους).

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ξεκίνημα της Κέρκυρας στη φετινή Σούπερ Λίγκα δεν το λες ενθαρρυντικό. Όχι μόνο εξαιτίας των αποτελεσμάτων. Αλλά κυρίως λόγω των κακών εμφανίσεων που τα συνόδευαν κι έκαναν τους «Φαίακες» να μοιάζουν εκ των φαβορί για το… μοιραίο. Έστω και καθυστερημένα όμως, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε σημάδια ζωής: Παίρνοντας την πρώτη νίκη της στο… «six-pointer» με τον ΟΦΗ και ανανεώνοντας την ψυχολογία της.

Αυτή που θα αποτελέσει το βασικότερο όπλο της (μαζί με τη μαζική άμυνα) το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου θα κατέβει με τη σημαντική απουσία του Αγρίτη (ο οποίος σκόραρε μάλιστα την περασμένη βδομάδα) λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Μάντζιου θα είναι ο Μπάρκογλου, που ταλαιπωρούνταν από μια διάταση στον δικέφαλο, αλλά δοκίμασε το πόδι του χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Τσουμάνης, Έντερ Μοντέιρο, Βενέτης, Γκούμας, Παπαδήμας, Χαμπλ, Λεόν, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Κρητικός, Καραλής, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Σίμωσης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η πρώτη διαφήμιση του Facebook!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η πρώτη διαφήμιση του Facebook!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ