2012-10-06 03:04:25
Φωτογραφία για ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (NS2 - Livestreaming - 19:30)
Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

ΟΦΗ:

Μετά την ήττα στην Κέρκυρα, ο ΟΦΗ θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Κι αν αυτή δεν είναι η νίκη -όπως κόντρα στην ΑΕΚ- σαν τέτοια πιθανώς θα αντιμετωπιστεί κι η ισοπαλία απέναντι στον ανεβασμένο ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Αναστόπουλος που είναι μετρ του είδους έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα κατεβάσει:

Με τερματοφύλακα τον Γουναρίδη, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Βάντο, Χαριτωνίδη, Σόουζα, Μονιάκη, αμυντικά χαφ τους Βερόν, Μπανούση, μπροστά τους τον Ζορμπά και επιθετική τριπλέτα τους Κουτσιανικούλη (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Παπάζογλου. Απουσιάζουν οι τραυματίες, Μπούρμπος, Ζαχαράκης και ο ανέτοιμος Σαρ.

H 20μελής αποστολή: Σαχσανίδης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουρδάκης, Περογαμβράκης, Χαριτωνίδης, Βερόν, Ζορμπάς, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σίσιτς, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης.


ΠΑΟΚ:

Την τέταρτη διαδοχική νίκη στην Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να διατηρηθεί στο κυνήγι του Ολυμπιακού ή ακόμα καλύτερα να εκμεταλλευτεί τυχόν δικό του στραβοπάτημα και να πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι απουσίες γνωστές: πέραν του Γιώργου Δώνη που τιμωρήθηκε με αποκλεισμός ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του φραστικού επεισοδίου που είχε με τον Τάσο Κάκο μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι Λόρενς, Κατσικάς είναι τιμωρημένοι (αποβλήθηκαν στο ντέρμπι), ενώ οι Γκαρσία και Βιβιάν είναι ανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Δύο λοιπόν οι ανοικτές θέσεις, που θα καλυφθούν από τους Ιντζίδη και Σαλπιγγίδη.

Πιο αναλυτικά, οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Έτο, στόπερ του Κουμάλο, Ιντζίδη, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Φωτάκη και δίδυμο στην επίθεση τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται 300 οπαδοί του οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6. Ωστόσο λόγω των άριστων σχέσεων των δύο ΠΑΕ, η είσοδός θα επιτραπεί και σε άλλες θύρες.

Η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λαζάρ, Ρομπέρ, Χακόμπο.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ