2012-10-06 08:41:23
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ...
Ευγνώμων στον Ράφικ Τζεμπούρ, δίχως τον οποίο δεν θα αγωνιζόταν-όπως ο ίδιος λέει-ποτέ στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλγερίας, ενώ τόνισε πως είναι πανευτυχής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ο Τζεμπούρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα ερχόμουν ποτέ. Με βοήθησε πολύ και συνεχώς μιλούσε καλά για μένα», είπε για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους» και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πρόσφατα επεκτάθηκε το συμβόλαιό μου μέχρι το 2015 κι όλα πάνε καλά για μένα».

Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, ο 26χρονος άσος δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα για τα προσεχή της παιχνίδια και παραμένει εκτός από τις 27 Μαρτίου του 2011. Ο ίδιος δεν κρατά κακία στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βαχίντ Χαλίλοτζιτς, παρότι ο τελευταίος δήλωσε προ ημερών πως… δεν του κάνει
. «Πάντα είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας, με την ίδια επιθυμία και περηφάνια. Πιστεύω πως έχω την ποιότητα για να παίξω στην εθνική ομάδα. Αν δεν αρέσω στον προπονητή, είναι επιλογή του και σαν επαγγελματίας πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Τον σέβομαι, αν και θεωρεί ότι δεν χωράω στα πλάνα του. Αν δεν αγωνίζομαι, θα είμαι οπαδός της εθνικής ομάδας. Σημασία έχει η Αλγερία, όχι ο Αμπντούν», τόνισε.

Όσο για τις φήμες πως δεν καλείται λόγω προβλημάτων στις σχέσεις του με την ηγεσία της ομοσπονδίας, είπε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου ή με την ομοσπονδία. Όσα έχουν ακουστεί είναι φήμες και με απογοητεύει να λέγονται τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν έδειξα ασέβεια απέναντι στον πρόεδρο της ομοσπονδίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο νέος ξεσηκωμός των αγροτών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο νέος ξεσηκωμός των αγροτών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ