2012-10-06 16:29:39
Φωτογραφία για Ανεπιθύμητος ο Κατσούρ!
Αρκετοί σκέφτηκαν πως το διαζύγιο του Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό, είναι η χρυσή ευκαιρία για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Σενάριο πολύ δύσκολο, καθώς δεν τον θέλουν οργανωμένοι και ...Αδαμίδης!

Το …γυαλί του Κώστα Κατσουράνη με την ΑΕΚ έχει ραγίσει από όταν πήγε στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν ποτέ δεν έκρυψε πως η αγαπημένη του ομάδα ήταν η Ένωση, ο τρόπος που πανηγύρισε γκολ εναντίον της, αλλά και το γεγονός πως φόρεσε τη φανέλα με το "τριφύλλι" ξενέρωσαν την πλειοψηφία του κόσμου.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους, αν υποθέσουμε πως ο "Κατσούρ" είναι διατεθειμένος να ρίξει πολύ χαμηλά τις οικονομικές του απαιτήσεις, που θα προχωρήσει πολύ δύσκολα το σενάριο που γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο και αφορά την επιστροφή του στους "κίτρινους".

Μπορεί κάποτε να ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ, όμως κανείς δεν έχει ξεχάσει τη …γιούχα που έπεσε στον διεθνή μέσο όταν αντιμετώπισε ως αντίπαλος την πρώην ομάδα του. Και δεν μιλάμε φυσικά για τους οργανωμένους, που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν, αλλά και για τους απλούς φιλάθλους που πήγαιναν στο ΟΑΚΑ.

Ο δεύτερος λόγος και εξίσου σημαντικός, είναι η εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο Κατσουράνης με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης, Ντέμη Νικολαΐδη. Ένα όνομα που οι μέτοχοι της ΠΑΕ και ο Σταύρος Αδαμίδης, που ακόμη φαίνεται να έχει ενεργό ρόλο, δεν θέλει ούτε να το ακούει www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ