2012-10-06 17:48:00
Φωτογραφία για ΤΟΥ... ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ!
Ο Δημήτρης Σιόβας τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα με την Άρσεναλ, σαν αμυντικός μέσος και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", γούσταρε τη θέση και θέλει να ξαναπαίξει εξάρι Ο 23χρονος στόπερ είχε πολύ καλή απόδοση και δικαίωσε 100% την επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον χρησιμοποιήσει μπροστά από τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Η εμφάνισή του, μάλιστα, έβαλε σε σκέψεις τον Πορτογάλο, ο οποίος δείχνει να καταλήγει στο δίδυμο Κοντρέρας-Μανωλάς στην άμυνα. Δεν υπάρχει χώρος για τον Σιόβα στα στόπερ, την ώρα που στα χαφ δεν έχει τις λύσεις που θέλει από μέσους που να ...δαγκώνουν.

Γι' αυτό ο 38χρονος τεχνικός σκέφτεται να ξαναχρησιμοποιήσει τον Σιόβα στη θέση του αμυντικού μέσου, κάτι που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, γουστάρει πολύ και ο ίδιος ο παίκτης, αφού φαίνεται πως μπορεί να κάνει ...πολύ δουλεια σαν αμυντικός χαφ. Αλλά, κυρίως, να βρει χώρο στην 11άδα του Ολυμπιακού, όπως είχε συμβεί και με τον Μανιάτη.

Αν δεν τον είχε χρησιμοποιήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, πέρσι, δύσκολα θα έβρισκε χώρο στην 11άδα του Ολυμπιακού σαν δεξιός μπακ, με τον Τοροσίδη μπροστά του... Το ίδιο, πάνω-κάτω, ισχύει και για τον Σιόβα στην άμυνα, με δεδομένο μάλιστα πως σε λίγο καιρό θα επιστρέψει και ο Αβραάμ.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που και ο ίδιος έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί, αλλά και το ευχαριστήθηκε αγωνιστικά, η αλλαγή θέσης στα 23 του ίσως γίνει γεγονός...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ