2012-10-10 23:26:23
Φωτογραφία για ΧΛΕΜΠ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ
Ο Αλεξάντερ Χλεμπ που παραλίγο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στις αρχές του χρόνου και παλαιότερα έπαιζε στην Αρσεναλ, δήλωσε πως ο Αρσέν Βενγκέρ είναι καλύτερος προπονητής από τον Πέπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα, ο Λευκορώσος μέσος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής που είχε.

«Ο Γκουαρντιόλα δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, απλά είχε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό νικούσε. Έμαθα περισσότερα από τον Βενγκέρ, παρά από εκείνον. Για εμένα μετά τον Βενγκέρ οι καλύτεροι προπονητές στον κόσμο είναι οι Μουρίνιο και Φέργκιουσον. Ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά στην Μπαρτσελόνα όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται συγκεκριμένα λεπτά, όμως αυτό εμένα δεν μου άρεσε, με αποτέλεσμα εγώ και ο Πεπ να μην έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις».

Τέλος, για τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του, κόντρα στην Ισπανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στην Βραζιλία το 2014, είπε: «Από την δική μου πλευρά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα είναι σχεδόν αήττητη, ενώ παίζει και εκπληκτικό ποδόσφαιρο, το οποίο μοιάζει πολύ με εκείνο της Μπαρτσελόνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ