2012-10-21 19:27:09
Φωτογραφία για Νέα της Θράκης      Αρχική     Τοπική Αυτοδιοίκηση     Παραπολιτικά     Αστυνομικά     Αθλητικά     Web TV     e-shop     Social  Εορτασμοί για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Σαμοθράκης
Thrakinea.grΜε την κανονιοφόρο Τόλμη έφτασε στη Σαμοθράκη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μετά τις εκδηλώσεις επιθεώρησε και το νέο φάρο στη Ζουράφα, ο οποίος τοποθετήθηκε και επαναλειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

Στο πλαίσιο των «Ελευθερίων» πραγματοποιήθηκε φωτογραφική έκθεση με θέμα «Ειρήνη είναι…» από την ΜΚΟ «Κόσμος χωρίς πολέμους και βία» στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο, μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ν Φαρδύς από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αρμονίας Γένεσις και ομιλία με θέμα ‘’Η Σαμοθράκη από τα 1820 στα 1923: από την Θυσία στην Ελευθερία’’ από τον Αρχαιολόγο Β. Παπαθανασίου στο Πνευματικό Κέντρο Ν. ΦαρδύςΔείτε τις φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί της Θράκης.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ