2012-10-25 18:56:24
Φωτογραφία για Ευτράπελα με τους Bρετανούς Ολυμπιονίκες στο Μπάκιγχαμ
«Επεισοδιακή» κατάληξη είχε η δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα της Μ. Βρετανίας Ελισάβετ Β΄, το βράδυ της Τρίτης στο... Μπάκιγχαμ προς τιμήν των Βρετανών Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονίκων, οι οποίοι κέρδισαν μετάλλια στους Αγώνες του Λονδίνου.

Ενώ κατά τη διάρκεια της δεξίωσης όλα κυλούσαν ήρεμα και οι αθλητές δεν σταμάτησα να χαμογελούν στο πλευρό της βασίλισσας αλλά και της Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι δύο Ολυμπιονίκες διαπίστωσαν ότι έπεσαν θύματα κλοπής.

Ο κωπηλάτης Άλεξ Πάρτριτζ και η παίκτης του χόκεϊ επί χόρτου Χάνα Μάκλεοντ ανακάλυψαν ότι κάποιος έκλεψε τα χάλκινα μετάλλια τους.

Φανερά εκνευρισμένοι οι αθλητές μοιράστηκαν τα νέα με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Twitter και η είδηση δεν άργησε να κάνει τον γύρο του κόσμου. Και οι δύο αθλητές δημοσίευσαν αργότερα μια φωτογραφία ενός ύποπτου άνδρα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να του μιλήσουν σχετικά με τις κλοπές.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, το παλάτι δέχτηκε άλλο ένα «χτύπημα» μέσω Twitter, αυτή τη φορά από την αθλήτρια του τζούντο Τζέμα Γκίμπονς.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η Γκίμπονς επισκέφτηκε τις τουαλέτες του παλατιού και προφανώς ενθουσιάστηκε αφού κοινοποίησε στο γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης τον «θρόνο» της βασίλισσας!

Αν και όλοι οι επισκέπτες στο Μπάκιγχαμ απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα εντός του παλατιού, η Γκίμπονς δεν δίστασε να φωτογραφίσει τη βασιλική τουαλέτα και τώρα εύχεται απλά ότι οι γαλαζοαίματοι θα δείξουν επιείκεια Πηγή: Daily Mail
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ