2012-10-26 12:05:05
Φωτογραφία για Wedge Sneakers. Τα αθλητικά ψήλωσαν!
Πριν δυο χρόνια ο γαλλικός οίκος IsabelMarant είχε την τολμηρή ιδέα να παντρέψει το τακούνι, συγκεκριμένα την πλατφόρμα, με την όψη αλλά και την άνεση ενός αθλητικού!

Τι κι αν και δεν είναι το πιο κομψό ψηλό παπούτσι που έχετε δει, είναι σίγουρα το πιο άνετο! 

Η ίδια η Isabel Marant έχει δηλώσει πως όταν πήγαινε σχολείο της άρεσε να βάζει μισούς πάτους στο πίσω μέρος των sneakersτης για να συνδυάζει το ύψος με την άνεση!

Ο λόγος λοιπόν που μας παρουσίασε το συγκεκριμένο παπούτσι εκτός του ότι κάποτε ήταν για την ίδια μέρος της καθημερινότητας της,

είναι όπως λέει επειδή ξέρει πως οι γυναίκες θέλουν να ετοιμαστούν το πρωί και να δείχνουν όμορφες αλλα ξέρει ότι έχουν μια μέρα που θα τρέχουν και έτσι στο τέλος επιλέγουν κάτι πιο άνετο. Αυτό ακριβώς που προσφέρει η ίδια. Άνεση σε συνδυασμό με ότι μας χαρίζει ένα ψηλοτάκουνο!

Τι κι αν στην χώρα μας δεν τα έχουμε τιμήσει ιδιαίτερα και σε πολλές ξενίζουν, στο εξωτερικό έχουν μπει στις καρδίες και στα πόδια χιλιάδων γυναικών με πολλούς μεγάλους οίκους να τα προσθέτουν στην συλλογή τους αφού ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι γυναίκες του σήμερα.


Marc JacobsChloe

Πώς να φορέστε το αθλητικό πλατφόρμα?

Δεν είναι το πιο εύκολο ψηλοτάκουνο που πάει με όλα, αν λοιπόν σας φαίνονται δυσκολοσυνδύαστα δεν έχετε άδικο.

Επειδή λοιπόν είναι αρκετά χοντροκομμένα για να φορεθούν με πιο κλασσικό-κομψό ντύσιμο όπως στενή φουστα ή κοστούμι η στενό φόρεμα επιλέξτε τα με ένα πιο casual ή boho Look.

Ιδανικός και safe συνδυασμός: ένα skinnyπαντελόνι και σκουρόχρωμα sneakers

Δείτε πως φορέθηκαν και πάρτε ιδέες εάν τα έχετε ήδη ή σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση τους αφού ήρθαν για να μείνουν!

http://chicandsilk.blogspot.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ