2012-10-26 14:48:53
Φωτογραφία για Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας! (βίντεο)
Καλεσμένος της εκπομπής "Μακελειό" στην τηλεόραση Extra, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε ότι ο γνωστός μπασκεμπολίστας της εθνικής ομάδας μπάσκετ κ. Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, δεν... είναι Έλληνας και ότι δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή φυλή!

Ο διεθνής μπασκεμπολίστας του Παναθηναϊκού, γνωστός και ως Big Sofo, γεννήθηκε το 1985. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του από το Καμερούν.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής δεν είναι Έλληνας!

"Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή", υποστήριξε ο κ. Παναγιώταρος και προσέθεσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους της εκπομπής: "Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Ελληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα"!


Μάλιστα, όταν, οι συντελεστές της εκπομπής έψεξαν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το δόγμα της Αρίας Φυλής που προπαγανδίζει, αυτός υπερασπίστηκε τις ράτσες των σκύλων, οι οποίες πρέπει κατά τη γνώμη του να μείνουν αναλλοίωτες. Άλλο το πεκινουά, άλλο το λαμπραντόρ, είπε ο κ. Παναγιώταρος.

Ακολουθούν οι διάλογοι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και των συντελεστών της τηλεοπτικής εκπομπής.

Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Ελληνας έγχρωμος που ήταν Ελληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;

Παναγιώταρος: "Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;".

Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Ελληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.

Παναγιώταρος: "Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Ελληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα".

Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;

Παναγιώταρος: "Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα".

Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.

Παναγιώταρος: "Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες".

Δεν ξέρουμε πόσο δόκιμο είναι το παράδειγμα Παναγιώταρου με τις ράτσες των σκύλων που επικαλέστηκε. Γιατί όταν μιλάμε για τον Big Sofo, τι πρέπει να συμπεράνουμε; Ποιος είναι το λαμπραντόρ και ποιος το πεκινουά;

Δείτε το σχετικό βίντεο των δηλώσεων Παναγιώταρου, εστιάζοντας στο χρονικό σημείο 2:21:00.


pheme.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ