2012-10-28 08:48:55
Φωτογραφία για ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΙΟΓΚΟ
Ο Ντιόγκο αδυνατεί να πιστέψει και να δεχθεί ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφτασε στο σημείο να τον βάλει στον... πάγο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού είναι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αναστατωμένος και ψάχνει λύση.

Ο Ντιόγκο -του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2013- δεν περίμενε με τίποτα τέτοιες εξελίξεις. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να κάνει φέτος μία νέα αρχή στην ομάδα και να εδραιωθεί στην ενδεκάδα της με στόχο να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο.

Αντ' αυτού βλέπει τον Ζαρντίμ να του δείχνει την πόρτα της εξόδου και την ΠΑΕ Ολυμπιακός να τον καλεί σε απολογία για να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βάσει πληροφόρησης από την Βραζιλία είναι σε αρκετά κακή ψυχολογική κατάσταση.

Είναι και χολωμένος και «σκασμένος» και ιδιαίτερα στεναχωρημένος. Μέσα στο μυαλό του δεν θεωρούσε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και μάλιστα στα τέλη Οκτωβρίου, δηλαδή λίγους μήνες προτού εκπνεύσει η συνεργασία του με την ομάδα.


Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε να μην τοποθετηθεί καθόλου μέσω twitter για το θέμα, το οποίο χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό. Προς το παρόν θέλει να δει το τι θα κάνει. Το πως θα λειτουργήσει από εδώ και πέρα και ως προς την απολογία του και για το μέλλον του.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ο Ντιόγο αναζητά ήδη μία λύση για την... επόμενή του μέρα. Φέρεται να είναι αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή του στο λιμάνι και εάν δει πως δεν τα καταφέρνει να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ