2012-10-28 08:46:46
Φωτογραφία για Η γοητευτική σχοινοβάτισσα που κόβει την ανάσα
Η 23χρονη Faith Dickey από το Austin του Texas, περπάτησε πάνω σε ένα σκοινί 28 μέτρων στο Όστροφ, της Τσεχίας, τον περασμένο Αύγουστο.

Το σχοινί κρεμόταν σε πολύ μεγάλο ύψος και η γενναία κοπέλα περπάτησε πάνω του με πλήρη άγνοια κινδύνου. Είναι μάλιστα η μόνη γυναίκα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Η ίδια κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης διαδρομής σε τεντωμένο σχοινί από γυναίκα και έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες ριψοκίνδυνες προσπάθειες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Τελευταίο της επίτευγμα; Κατάφερε να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σκοινί που ήταν δεμένο ανάμεσα σε δύο νταλίκες και στη συνέχεια το διέσχισε την ώρα που τα φορτηγά κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Ένα χοντρό σχοινί δέθηκε στην οροφή του ενός φορτηγού και τεντώθηκε στη συνέχεια προσεκτικά μέχρι την οροφή του δεύτερου φορτηγού. Τα δύο οχήματα έτρεξαν παράλληλα στον αυτοκινητόδρομο, επιταχύνοντας μέχρι μια συγκεκριμένη ταχύτητα και η Faith έπρεπε να ισορροπήσει επάνω στο τεντωμένο σχοινί, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο το δυνατό αέρα και τη μεγάλη ταχύτητα αλλά και το χρόνο.

Στη διάθεσή της είχε λίγα λεπτά για να καταφέρει να πάει από τη μία άκρη του σχοινιού στην άλλη πριν τα δύο φορτηγά μπουν στα τούνελ που υπήρχαν στο τέλος του δρόμου. Το βίντεο που έγινε σε συνεργασία με τη Volvo, κόβει την ανάσα.

Μην το επιχειρήσετε Volvo Trucks - The Ballerina Stunt από CDemo83
πηγή
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ