2012-10-29 23:07:05
Φωτογραφία για «Βιώσιμη λύση για την Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου»
Την πεποίθησή του ότι οι αποφάσεις που έλαβε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 18 και στις 19 Οκτωβρίου για τον ΕΜΣ, την κατεύθυνση της ΕΚΤ, το Σύμφωνο για την Ανάπτυξη και την Τραπεζική Ένωση σε συνδυασμό με το Δημοσιονομικό Σύμφωνο, «θα συμβάλλουν στην έξοδο της Ευρωζώνης από την κρίση, που ήταν μια κρίση αστάθειας και αμφιβολίας», εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

Αναφορικά με την Ελλάδα ο κ. Ολάντ επανέλαβε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν «μέχρι το τέλος του χρόνου και σε αυτό θα μας βοηθήσει η έκθεση της τρόικας, καθώς και για κάθε χώρα που θα θέλει να μπει στο μηχανισμό σταθερότητας».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας συναντήθηκε σήμερα με τους επικεφαλής πέντε διεθνών οργανισμών: ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΟΣΑ, Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και Διεθνή Οργάνωση Εργασίας.

Ο κ. Ολάντ ανέφερε, επίσης, ότι η έκθεση της τρόικας αναμένεται στη συνάντηση του Eurogroup στις αρχές του Νοεμβρίου, όπου και θα εξετασθούν «οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ