2012-10-31 10:45:02
Φωτογραφία για Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου στην κυκλοφορία το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα
Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα με την παράκαμψη της κοιλαδογέφυρας, στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας, δήλωσε ο... περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου είχε καταρρεύσει στη μεγάλη κατολίσθηση που είχε σημειωθεί το χειμώνα του 2003.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο Πέμπτη θα συζητηθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο η συμπληρωματική σύμβαση που εκκρεμεί, και «δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξέλιξη παρά θετική», τόνισε ο περιφερειάρχης, επισημαίνοντας παράλληλα την ξεκάθαρη στάση της περιφέρειας Πελοποννήσου σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων με συμβάσεις παραχώρησης.

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι αποτελεί αδιαπραγμάτευτο ζήτημα η απόλυτη τήρηση των όρων των συμβάσεων παραχώρησης, έτσι όπως ψηφίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, διευκρινίζοντας ότι για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, απομένει η κατασκευή του συνόλου της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας.

dimotikosafari.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ