2012-11-01 14:18:15
Φωτογραφία για Ετοιμοπόλεμος ο Βύντρα
Κανονικά προπονήθηκε και την Πέμπτη ο Λουκάς Βύντρα, γεγονός που κάνει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να... χαμογελά, καθώς όλα δείχνουν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας στο προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Για μια ακόμη φορά ο αμυντικός του «τριφυλλιού» απέδειξε πόσο γερή κράση έχει, ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι, αναμένεται –αν δεν προκύψει κάποια νέα ατυχία της τελευταίας στιγμής, γιατί στο φετινό Παναθηναϊκό όλα τα έχουμε δει- να είναι παρτενέρ του Βελάσκες.

Ο Βενεζουελάνος έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης αφού έχει επιβαρυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και ο Φερέιρα τον θέλει όσο το δυνατό πιο φρέσκο στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο».

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαυρίας, ενώ οι Μπουμσόνγκ και Πίντο υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν πολύ με τακτική στη σημερινή προπόνηση. Έτσι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα και τελειώματα.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ