2012-11-01 14:18:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Πολυκατοικία στο σκοτάδι και χωρίς... ασανσέρ, γιατί δεν πληρώθηκαν τα κοινόχρηστα!
Αυξάνονται και πληθύνονται οι πολυκατοικίες στην Πάτρα που μένουν στα σκοτάδια λόγω αδυναμίας εκ μέρους των ενοίκων πληρωμής των κοινοχρήστων.

Με την οικονομική κρίση να βαθαίνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και χιλιάδες Έλληνες να βυθίζονται καθημερινά στην ανέχεια, δεν είναι να απορεί κανείς ότι η πληρωμή κοινοχρήστων μπαίνει τελευταία στις προτεραιότητες των υποχρεώσεων που θα πρέπει να εκπληρώσει κάποιος. Έτσι, αναμενόμενο είναι η μια μετά την άλλη δεκάδες πολυκατοικίες να μην έχουν ούτε κοινόχρηστο ρεύμα!

Ενδεικτική είναι η περίπτωση πολυκατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, επί της οδού Κορίνθου, και η οποία στεγάζει κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες, ως επί το πλείστον δικηγόρους και γιατρούς: παραμένει στο σκοτάδι εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Φυσική συνέπεια είναι να μην λειτουργεί και το ασανσέρ με αποτέλεσμα ένοικοι και επισκέπτες να χρησιμοποιούν για την εσωτερική τους μετακίνηση τις σκάλες μέσα στο σκοτάδι. Και βέβαια, αιτία είναι ότι οι ένοικοι δεν έχουν καταβάλει, πολύ καιρό τώρα, κοινόχρηστα. Όσο για πετρέλαιο θέρμανσης, ούτε λόγος να γίνεται!

Όχι μόνο για τη συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά και για πολλές άλλες, όπου τα κοινόχρηστα έχουν γραφεί στα παλαιότερα των υποδημάτων των ενοίκων, μήνες τώρα, για ευνόητους φυσικά λόγους!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ετοιμοπόλεμος ο Βύντρα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ετοιμοπόλεμος ο Βύντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ