2012-11-02 04:00:07
Φωτογραφία για Ιωάννινα: Δώρισαν τα όργανα του τρίχρονου αγοριού τους
Σε μια εποχή που πολύς λόγος γίνεται για την δωρεά οργάνων, ως υπέρτατη προσφορά προς τον συνάνθρωπο που πάσχει, το μεγαλείο ψυχής που απέδειξαν πως διαθέτουν οι γονείς του... άτυχου Γιαννάκη, του τρίχρονου αγοριού από την Μπάφρα Ιωαννίνων που μετά από τροχαίο υπέκυψε στα τραύματά του, αποτελεί μάθημα για όλους.

Μέσα στον πόνο τους για την απώλεια του παιδιού τους κι ενώ ολόκληρη η Μπάφρα θρηνεί για το χαμό του αγγελουδιού, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του προκειμένου να σωθούν άλλα παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη μεταμόσχευσης.

Ο τρίχρονος Γιαννάκης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην Μπάφρα και μεταφέρθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί, τελικά τα ξημερώματα της Δευτέρας έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Καθώς το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό οι γονείς του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, συγκλονίζοντας με το μεγαλείο ψυχής που επέδειξαν.
protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι είναι η πραγματικότητα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι είναι η πραγματικότητα;
Σικέ ο έρωτάς τους;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Σικέ" ο έρωτάς τους;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ