2012-11-02 04:03:03
Φωτογραφία για Σικέ ο έρωτάς τους;
Η απιστία της συντάραξε τον κόσμο του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τη φημολογία εκείνων των ημερών ο Robert Pattinson έγινε κομμάτια... συγκλονίστηκε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, κ.λπ. κ.λπ. Κυρίως όμως λεγόταν από πηγές του περιβάλλοντός του ότι δεν θα τη συγχωρούσε... ποτέ! Ωστόσο, έναν μήνα μετά, ο sexy βρικόλακας άνοιξε ξανά την αγκαλία του και δέχθηκε τη μοιχαλίδα Kristen Stewart πίσω.

Εκείνη είπε ότι δεν τον απάτησε ουσιαστικά ποτέ, καθώς η απιστία της αρκέστηκε σε μερικά φιλιά, αγκαλιές και χάδια άντε και σε μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες, κι εκείνος τρελά ερωτευμένος την πίστεψε... Ακριβώς έναν μήνα πρότού οι παραγωγοί και διοικούντες του κινηματογραφικού στούντιο τους βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό και τους επιδώσουν τελεσίγραφο! "Βρείτε τα και προωθήστε μαζί την ταινία!!!".

Λόγω των συνθηκών, φημολογείται ότι ο Robert Pattinson δεν είναι και τόσο μεγαλόκαρδος, αλλά καθώς πίσω από την ταινία υπάρχουν τεράστια συμφέροντα που στηρίζονται κυρίως από τον εξωκινηματογραφικό έρωτα των δύο νεαρών πρωταγωνιστών, αναγκάστηκε να πάρει πίσω τη σύντροφό του Kristen Stewart ώστε πλέον από κοινού και (ξανα)ερωτευμένοι να προωθήσουν την ιστορία έρωτα δύο βρικολάκων
. Σήμερα μάλιστα, αναμένεται η πρώτη κοινή δημόσια συνέντευξή τους στο ΜΤV που θα μεταδοθεί live και online, ενώ θα προβληθεί αποκλειστικά απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη ταινία "Breaking Dawn – Part 2".

Επίσης, το ζευγάρι αναμένεται να εμφγανιστεί μονιασμένο κι αγκαλιασμένο και στην πρεμιέρα της ταινίας στις 12 Νοεμβρίου. Όπως λένε πηγές, "όπου πάνε αυτοί οι δύο μετά την περιπέτεια στη σχέση τους, πρέπει να τους βλέπουν όλοι".
DAILY MAIL
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ