2012-11-02 06:15:07
Φωτογραφία για Οι πρώτες λεπτομέρειες για τα Windows Phone 7.8
Πριν από λίγες ημέρες η Microsoft παρουσίασε σε εκδήλωση στο San Fransisco τα Windows Phone 8, παρέλειψε όμως να αναφερθεί στα Windows Phone 7.8, μια έκδοση του... λειτουργικού που θα λάβουν οι συσκευές με Windows Phone 7 που λόγω περιορισμών δεν μπορούν αναβαθμιστούν στο νέο λειτουργικό.

Πρόσφατα όμως, το ιταλικό τμήμα της εταιρείας φαίνεται πως διέρρευσε κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά των Windows Phone 7.8 στην σελίδα της στο Facebook.

Η ανάρτηση σβήστηκε σχεδόν άμεσα, τα όσα έλεγε όμως διαδόθηκαν άμεσα στο internet. Τα Windows Phone 7.8 θα περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη έναρξης με περισσότερα Tiles, δυνατότητα κοινής χρήσης του ημερολογίου μέσω του «Club» (ενός νέου χαρακτηριστικού του People Hub), καθώς και πρόσβαση στις υπηρεσίες Xbox Music Store και Xbox SmartGlass.

Τα Windows Phone 7.8 είναι μια ειδική έκδοση του λειτουργικού, αισθητά αναβαθμισμένη από τα WP7 αλλά χωρίς να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των WP8. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αναβάθμιση των συσκευών με Windows Phone 7, οι οποίες δεν θα πάρουν την νεότερη έκδοση, ώστε οι χρήστες των παλιών συσκευών να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κάποια από τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά του λειτουργικού.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, τα Windows Phone 7.8 θα είναι διαθέσιμα «λίγο μετά την κυκλοφορία συσκευών με Windows Phone 8», δηλαδή μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου.
newsbeast
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ