2012-11-02 23:44:04
Φωτογραφία για Το πάθος της για την τελειότητα της κόστισε τη ζωή
Το πάθος της για τέλεια εικόνα τής κόστισε τη ζωή. Η αγάπη της για τις αισθητικές επεμβάσεις που θα την άφηναν αψεγάδιαστη για πάντα έγιναν αιτία το δημοφιλές μοντέλο Πάμελα Νασιμιέντο, από τη Βραζιλία, να πεθάνει στο χειρουργικό τραπέζι ιδιωτικής κλινικής κατά τη διάρκεια λιποαναρρόφησης. Το 27χρονο κορίτσι με τις πλούσιες καμπύλες, που τελευταία ήταν βοηθός παρουσιαστή σε δημοφιλή τηλεοπτικά παιχνίδια, εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του μετά από διάτρηση νεφρού που υπέστη σε κλινική του Σάο Πάολο, αν και ως αιτία θανάτου είχε καταχωρηθεί «υποβολεμικό σοκ», δηλαδή μαζική απώλεια αίματος και σωματικών υγρών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η καρδιά να στείλει αρκετό αίμα στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή ήταν η τρίτη φορά που το μοντέλο υποβαλλόταν σε λιποαναρρόφηση, θέλοντας να αποκτήσει τέλεια κοιλιά. Η Πάμελα Νασιμιέντο έφυγε από τη ζωή στις 19 Οκτωβρίου και θάφτηκε στη Σάντα Καταρίνα, όμως ο θάνατός της ήρθε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα. Ακόμη και η αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση μετά από την ταφή, όταν έκανε καταγγελία η θεία του μοντέλου, Ενεντίδα Νασιμιέντο.


Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε ότι θα γίνει εκταφή της άτυχης κοπέλας και ότι μπορεί ο χειρουργός Χούλιο Γιοσιμούρα να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο γιατρός μπορεί επίσης να κατηγορηθεί για απόπειρα εξαπάτησης, καθώς η αστυνομία δεν ενημερώθηκε για τον θάνατο της Νασιμιέντο και η ληξιαρχική πράξη θανάτου της γράφτηκε από αυτόν που έκανε την επέμβαση.

«Μου έλεγε συνεχώς ότι ήταν παχιά...»

Η Πάμελα Νασιμιέντο γεννήθηκε στη Σάντα Καταρίνα, όπου την μεγάλωσε η θεία της, επειδή η μητέρα της πέθανε όταν εκείνη ήταν 6 ετών. Το 2009 μετακόμισε στο Σάο Πάολο, όπου έκανε τακτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση παρουσιάζοντας σόου, ενώ παράλληλα σπούδαζε Ιατρική.

Σύμφωνα με δηλώσεις της θείας της, η Νασιμιέντο είχε υποβληθεί και σ’ άλλες πλαστικές επεμβάσεις, ανάμεσά τους προσθετική στήθους και πλαστική μύτης. «Είχε εμμονή με την εμφάνισή της. Συνεχώς μου έλεγε ότι ήταν παχιά. Δεν μου είχε πει όμως ότι θα έκανε και πάλι λιποαναρρόφηση. Θα της έλεγα να μην την κάνει» πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Hoje am Dia» και κατέληξε λέγοντας ότι στο νοσοκομείο τούς είπαν ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. «Ολες οι πληροφορίες θα τεκμηριώνονται και θα υποβάλλονται στις αρμόδιες αρχές» σημείωσε, καταλήγοντας ότι το νοσοκομείο παρείχε όλα τα απαραίτητα μέσα για τη θεραπεία του άτυχου μοντέλου.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ