2012-11-03 19:30:00
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς- Κέρκυρα 1-1
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με τον Ουντότζι στο πρώτο μέρος αλλά ο Μπάρκογλου, ο οποίος αποτέλεσε την τρίτη αλλαγή του Μάντζιου, σκόραρε με πέναλτι και έδωσε τον βαθμό στην Κέρκυρα μέσα στα Χανιά (1-1). Πέντε πλέον τα συνεχόμενα ματς που δεν χάνει η Κέρκυρα.

Με την αμυντική φιλοσοφία που της δίνει βαθμούς παρατάχθηκε η Κέρκυρα και στα Χανιά. Ο Πλατανιάς για τα 45 πρώτα λεπτά είχε την κυκλοφορία μπάλας, οι "Φαίακες" αμύνονταν μαζικά στο μισό γήπεδο ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα ήταν κακός και οι ευκαιρίες λιγοστές.

Μέχρι το 30ο λεπτό είχαμε δει μόνο φάουλ, κίτρινες κάρτες, λάθος μεταβιβάσεις και ένα extreme κούρεμα του Ουντότζι. Μετά από μισή ώρα αγώνα έγινε και το πρώτο σουτ από τον Κάλαϊτζιτς με τον Αναστασόπουλο να έχει σωστή θέση και να απομακρύνει με γροθιές. Η δεύτερη ευκαιρία του Πλατανιά ήταν μια κεφαλιά του Αναστασάκου από τη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας να μπλοκάρει σταθερά. Η τρίτη ήταν και η... φαρμακερή. Ο Ουντότζι βρέθηκε στη σωστή θέση, μετά από σουτ του Μαραγκουδάκη στο δοκάρι, και με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας. Ακολούθησαν οι ζογκλερικοί πανηγυρισμοί του Ουντότζι...


Ο Μάντζιος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου προσπάθησε να δώσει επιθετική πνοή στην Κέρκυρα δίχως όμως αποτέλεσμα. Πέρασε στο ματς τους Γιάντση και Τσοκάνη, ωστόσο ο Κηπουρός παρέμενε θεατής της αναμέτρησης. Τα πάντα άλλαξαν με την είσοδο του Μπάρκογλου στο 68'. Ο έμπειρος φορ, σε ένα σημείο που το ματς ήταν υποτονικό, έκανε σωστές κινήσεις και ανέβασε την Κέρκυρα αρκετά μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή.

Το ματς μέχρι το 70ο λεπτό χαρακτηρίστηκε από τη διάθεση του Πλατανιά να διατηρήσει αυτό το 1-0. Η Κέρκυρα περίμενε την ώρα για την αντεπίθεση και με σημαιοφόρο τον Μπάρκογλου τα κατάφερε περίφημα στο τελευταία λεπτά. Ο Αργυρόπουλος έσπρωξε το Γιάντση πριν αυτός βρεθεί μόνος απέναντι από τον Κηπουρό και ο Μπάρκογλου από τα 11 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1.

Πριν από το 1-1 ο Πλατανιάς είχε χάσει μία μόνο ευκαιρία για δεύτερο γκολ με τον Ουντότζι να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο από κοντινή απόσταση. Μετά το 1-1 οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία για γκολ. Για την Κέρκυρα αστόχησε ο Αγρίτης από πολύ κοντινή απόσταση ενώ για τον Πλατανιά ο Γιακουμάκης είχε μια κεφαλιά στο δοκάρι.

TO VIDEO ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ