2012-11-03 19:30:02
Φωτογραφία για FACEBOOK: Αλλάζει μορφή στις σελίδες του!
​Ένα από τα αγαπημένα social media για τους νέους είναι το Facebook Μετά τις ριζικές αλλαγές που έκαναν οι υπεύθυνοι στην εμφάνιση της διαδικτυακής σελίδας τώρα έρχεται μία νέα μορφή εμφάνισης των Timeline, δηλαδή της σελίδας που εμφανίζεται το προφίλ του κάθε χρήστη.

Συγκεκριμένα τώρα τοποθετούνται όλα τα post αριστερά σε μια στήλη, ενώ όλα τα πλαίσια δραστηριοτήτων δεξιά, σε μία στενότερη.

Η νέα μορφή του, προσπαθεί να αντιμετωπίσει ένα από τα συχνότερα παράπονα των χρηστών σχετικά με τη νέα μορφή των προφίλ: Το ότι η δίστηλη διάταξή του είναι άναρχη και προκαλεί σύγχυση και δεν είναι τόσο απλή όσο η προηγούμενη, μονόστηλη, όπου απλώς τα παλιότερα post βρίσκονταν πιο «κάτω» και ήταν όλα στη σειρά και πιο «τακτοποιημένα».

Με αυτό το σχεδιασμό, οι σελίδες αποκτούν εκ νέου άλλη εμφάνιση, αλλά εξακολουθούν να είναι δίστηλες, ενώ δημιουργείται ένα νέο πρόβλημα.

Όταν δεν υπάρχουν πλαίσια για εμφάνιση, ο συγκεκριμένος χώρος μένει κενός και η σελίδα χάνει την ισορροπία της μένοντας... μισοάδεια, αφού στη συγκεκριμένη στήλη δε θα δημοσιεύονται status updates ή wall posts.

Από την εταιρεία επιβεβαίωσαν πως δοκιμάζουν τη νέα εμφάνιση, χωρίς να σχολιάσουν περεταίρω.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς- Κέρκυρα 1-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς- Κέρκυρα 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ