2012-11-04 07:05:33
Φωτογραφία για Με αλλαγές για νέο ξεκίνημα
Τον Κώστα Μπαρμπαρούση ετοιμάζει ο Φερέιρα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ και ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι στο πλευρό του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας με τους... «πράσινους» να θέλουν την πρώτη του εντός έδρας νίκη.

Αλλαγές θα υπάρξουν από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σύνθεση του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΑΕΚ, τη στιγμή που στο συγκεκριμένο ματς για το Τριφύλλι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την πρώτη εντός έδρας νίκη στην έδρα του. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προβλήματα απουσιών κυρίως στην άμυνα, ενώ σκέφτεται και αλλαγές στο μεσοεπιθετικό τομέα.

Το σίγουρο είναι πω ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας με τους Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλο στα στόπερ. Αριστερά τώρα, προβάδισμα έχει ο Σπυρόπουλος, ωστόσο η επιλογή του Χουχούμη υπάρχει στο μυαλό του Φερέιρα.

Στα χαφ ο Βιτόλο θα είναι σε ρόλο κόφτη με τους Ζέκα και Σισοκό να τον πλαισιώνουν και στα δύο άκρα θα βρίσκονται αριστερά ο Λάζαρος και δεξιά ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος δείχνει να έχει κερδίσει έδαφος έναντι του Κουίνσι. 

Αν πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να παίξει με το καθιερωμένο 4-2-3-1, τότε ο Σισοκό θα πάει αριστερά και ο Λάζαρος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τοτσέ.
gazzetta
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ